Elite Crete Systems biedt een assortiment aan commerciële, industriële en residentiële vloeroplossingen.

Het is een toonaangevende producent van speciale betonvloeren en harsachtige vloercoating, gespecialiseerd in vloeiende vloeren, decoratieve betonnen oppervlakken en betonnen oppervlakterestauraties.

Nu exclusief verkrijgbaar bij RS Kunststofvloeren.

reflector™ ENHANCER FLOOR system

Het REFLECTOR ™ vloersysteem is een speciale, vloeistofgedragen vloercoating. Het systeem is ontworpen voor commerciële, industriële en residentiële toepassingen waar een duurzame, unieke, gemakkelijk te onderhouden en volledig aangepaste vloer vereist is.

Vanwege het unieke en onherhaalbare karakter van deze vloersystemen, moet u een technische vertegenwoordiger raadplegen alvorens te installeren. RS Kunststofvloeren is de enige in Nederland die hiervoor gecertificeerd is. 

Voordelen reflector™ enhancer floor syseem:

concrete overlays

Beton is een van de meest veelzijdige bouw- en bestratingsmaterialen wat bestaat, maar was lange tijd helaas beperkt in termen van stijl en uiterlijk.

De laatste jaren is er echter een enorme toename van nieuwe decoratieve betonnen afwerkingen, welke betaalbaar (maar glamoureus) zijn en met trendy effecten. Het doel van decoratieve betonafwerkingen is om het standaardmateriaal- of de bestaande stijl een totale make-over te geven en een prachtige nieuwe ruimte te creëren zonder de kosten van het vervangen van het beton.

Met de ‘concrete overlay’ systemen van Elite Crete kunnen we bestaande betonnen vloeren omtoveren naar patronen van tegels, bakstenen, hout, paden en ga zo maar door, zonder het verwijderen van uw huidige betonnen vloer. Het is een revolutie onder de gietvloeren.

Voordelen concrete overlays:

elite crete systems in de praktijk

KLEURENKAARTEN ELITE CRETE SYSTEMS

Translate »